GEVELREINIGING

Geeft uw gevel niet de uitstraling die u wilt laten zien, dan kunt u deze op een gespecialiseerde manier laten reinigen. Wij hebben hier het juiste apparatuur en middelen voor. Om een gevel te laten reinigen is het in de meeste gevallen verstandig om langs te komen om een kijkje te nemen en eventueel een proefstuk uit te voeren. Op deze manier zullen wij goed voorbereid zijn, en is het voor beide partijen duidelijk wat er gedaan moet worden.

Nadat de gevel van uw huis gereinigd is, verfraait u het aanzicht en de waarde van uw pand. Om dit aanzicht ook te behouden is het verstandig om na het reinigen uw gevel te impregneren met een van onze speciale impregneermiddelen.

Een geïmpregneerde gevel, geeft een mooie uitstraling en goede bescherming. Het impregneer vertraagt het herontstaan van algen en mossen op uw gevel en dus is uw gevel ook vuil afstotend.

Wij verwijderen ook graffiti, hiervoor gebruiken wij een speciale gel die we insmeren, dat laten we inwerken en dan spuiten we dit af. Voor meer vragen hierover kunt u hier altijd over bellen of mailen.

BENT U BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?

BENT U BENIEUWD NAAR ONZE DIENSTEN?